top of page

Házirendünk

Parkoló

- Apartmanonként, egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.

 

Takarítás

- A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Berendezési tárgyak

- Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Hangoskodás

- A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.

- Háziállatokkal érkező vendégeinket kérjük, hogy a fent megjelölt időszakban kifejezetten ügyeljenek az állatok hangjaira is (pl: kutyaugatás)!

Tűzrakás

- Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére, teljes eloltására!

Internet

- A wifi használat ingyenes. Jelszó:      Secret123

Háziállatok

- Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2500 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt.

- A háziállatokat az ágyakra engedni szigorúan tilos!

Jacuzzi használat (csak a "Kocsányos Apartman" vendégei számára elérhető)

- A jacuzzit a vendégeink saját felelősségükre használhatják! Gyermekeiket ne hagyják benne felügyelet nélkül, vérnyomásproblémákkal küszködők, ittas állapotban lévők ne tartózkodjanak benne!

- Használat után a víz hőfokát állítsák vissza 25fokra és a hőszigetelő tetőt helyezzék vissza rá! Amennyiben ezt elmulsztják megtenni, abban az esetben az energiahasználat óradíja (1000Huf/óra) a használaton kívüli időre is a vendéget terheli.

Dohányzás

- A Tölgyerdő Apartman lakásai nem dohányzók, így kérjük vendégeinket, hogy csak a parkolóban, vagy a teraszokon dohányozzanak, kiemelt figyelmet fordítva a csikkek alapos eloltására! Az erdei avar rendkívül gyulladásveszélyes!!

Tűz

- Tűz esetén azonnal hívja a szállásadót és ezzel párhuzamosan használja a lakásban elhelyezett porral oltó készüléket! Veszély esetén haladéktalanul hagyja el az apartmant!

 

Szemét és kukazsák

- Kérjük vendégeinket, hogy a szemetet a parkolóban elhelyezett kukákban lévő műanyag zsákokba a megfelelő feliratok alapján (szelektíven) helyezzék el!

Egyebek:

- A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a vendégkönyvet, melynek adatait a szállásadó az okmányok alapján egyezteti.

 

- Apartmanjában saját felelősségére tartózkodhat.

- Vendégeink a lakást a foglalási időszak végeztével 12:00 órakor kell elhagyniuk.

- Az Apartmanházat vendégnél lévő vagy apartmanjában tárolt értékpapír, készpénz vagy egyéb értéktárgy tekintetében felelősség nem terheli a Ptk. 6:369. § (2) bekezdése alapján.

- A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

 

- A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a
Vendégek. A Vendégeink látogatót csak a szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

 

- Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

 

- A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

bottom of page