top of page

Házirend és információk

- Közvetlen foglalás menete

 • Amennyiben nem egy közvetítőn keresztül foglal, a foglalási igényét, kérem, e-mailben a tolgyerdoapartman@gmail.com címre jelezze az alábbi adatok megadásával:

  • Megrendelő neve

  • Melyik apartmant - apartmanokat szeretné foglalni​

  • Érkezés/távozás dátuma

  • Hány főre szeretne foglalni

  • Telefonszám

  • Számlázási cím (akinek a nevéről az előleg utalása fog történni)

  • Hoznak-e kisállatot és ha igen akkor mennyit

  • Kérnek-e babaágyat, etetőszéket

​Foglalás tetszőleges számú személyre (max. 16) és éjszakára (max. 90) lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy 1 éj esetén nem biztos, hogy el tudjuk fogadni a foglalást, főleg főszezonban és ünnepnapokon.

 • A foglalást a vendégház vezetőjének el kell fogadnia és visszaigazolnia.

 • A fizetésnek a foglalási visszaigazolásunk után maximum 24 órával meg kell történnie.

 • A lemondási szabályzatunk szerint az érkezés előtt két héttel történt lemondások esetében tudjuk visszafizetni a foglalót (100%-át). Későbbi lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

 • A foglalás megtételével Ön igazolja, hogy a honlapon részletesen bemutatott vendégház leírását megismerte, és elfogadja az ezen az oldalon leírt feltételeket és a házirendet, valamint az Adatvédelmi Tájékoztató oldalon leírtakat !

 

- Fizetés érkezéskor

Érkezéskor a vendég köteles a fennmaradó szállásdíj összegét kifizetni, ha még nem lett kiegyenlítve. Vendégeink a szobákat csak a teljes szolgáltatási ár kifizetése (bankszámlánkra való befolyás, vagy kézhezvétel) után foglalhatják el!

- Fizetési módok

Közvetlen foglalás esetén (nem közvetítőn keresztül) banki átutalással tud fizetni a Házirendben említett bankszámlára.

A megjegyzés rovatba kérem tüntesse fel az érkezés dátumát!

Ha nem volt foglalása, tehát közvetlenül érkezik a vendégházba egy esetleges szabad hely reményében, az érkezéskor készpénzes fizetési lehetőség van.

 
OTP, K&H és MKB SZÉP kártyás fizetést is elfogadunk, mely fizetési szándékot a foglaláskor jelezni kell az üzemeltetőnek!

- Adatkezelés, számlázás

Az érvényes foglaláshoz meg kell adni a vendég kapcsolattartójának telefonszámát, amit bármilyen probléma, felmerülő fontos kérdések esetére kapcsolattartásból a vendég/vendégek távozásáig megtartunk.

A szállásadóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van az NTAK felé. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel céljából (VENDÉGEM okmányolvasóval) a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya). A kötelező adatszolgáltatásról itt olvashat részletesebben : https://vizainfo.hu/szallashelyek.

Amennyiben nem szeretné az okmányait átadni a szálláshely tulajdonosának, előzetes vendégadat-rögzítésre is jogosult a vendég saját maga által. Az ehhez szükséges eljárást a Vendégem applikáció oldalán töltheti le/olvashatja.

Mivel a NAV követelmény előírja a szolgáltatónak a számlázási kötelezettséget, és a számla kötelező eleme a számlázott fél neve és címe, valamint ha cég, akkor annak adószáma is, továbbá mivel e-számlát állít ki a tulajdonos, ezen kötelezettség teljesítéséhez szükségünk van az Ön lakcímkártyájára és e-mail címére abban az esetben is, ha a vendég regisztrálja a vendégeket a Vendégem programban előzetesen. Amennyiben nem óhajtja átadni a tulajdonosnak a lakcímkártyáját, e-mailben is elküldheti a számlázási címet a tolgyerdoapartman@gmail.com címre.

A tulajdonos kijelenti, hogy a vendég/vendégek adatait nem használja fel más célból, csakis és kizárólag a fenti kötelezettségekhez, valamint a tulajdonos nem tárolja az adatokat nyomtatott formában. A számítógépen tárolt adatok addig tárolódnak, amíg a reklamáció lehetősége el nem évül.

Amennyiben a fenti számlaadatok írásbeli megadását és/vagy az okmányok a fenti lehetőségek valamelyike szerinti szkennelését visszautasítja, a tulajdonosnak jogában áll megtagadni a vendég tartózkodását bármikor, és megtagadhatja a szállásdíj visszafizetését is, ha az már ki lett egyenlítve !

- Érkezési/távozási idő

Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos, leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk, ezért fontos az egymással való időegyeztetés.
A szállást az érkezés napján 15.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! 
A távozás napján 12.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. Kérjük szíveskedjen maximum előző napon megbeszélni velünk, hogy hány óra felé szeretné elhagyni a vendégházat, hogy időben meg tudjunk jelenni kulcsátvételhez.

- Látogatók (nem szállóvendégek)

A szálláshelyen kizárólag napközben fogadhatók 09:00h-tól 23:00h-ig a szállásadó engedélyével. A látogatók felelősségét a foglalást adó vendég teljes egészében átvállalja.

- Parkoló

Apartmanonként, egy parkoló ingyen biztosított a Vendégek számára.

A parkolókban hagyott autókért és személyes tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Vendégeink káresemény bekövetkeztével elkérhetik a tartózkodásuk alatt a parkolóról készült kamerafelvételeket.

- Fűtés

A rezsicsökkentés csökkentése miatt, és annak érdekében, hogy ne kelljen további szállásdíjat emelni, a fűtésszezonban (október 15 – április 15) a garantált maximális hőmérséklet a vendégházban 21 fok. Magasabb hőmérséklet igényüket kérjük jelezzék az üzemeltetőnek!

Kérjük, hogy ne felejtsék nyitva szellőztetés után az ablakokat, ajtókat!

 

- Tisztaság

Az Ön/Önök higiéniai biztonsága és komfortérzésük növelése érdekében próbálunk a minimum felett teljesíteni. Kérjük ne felejtse, hogy esetlegesen az Ön/Önök távozása után pár órával már érkezhetnek vendégek. Hogy nekik is ugyanazt a színvonalat tudjuk garantálni, kérjük ügyeljenek a tisztaságra. Nem kritérium, de megköszönjük, ha a cipőt levenné a bejáratnál, és hozott, saját papucsot használna a házban. Ez a vendég komfortját is szolgálja.

- Takarítás

Az egy hétnél hosszabb tartózkodású vendégeinknek heti egy takarítást előre megbeszélt időpontban biztosítunk. Igény esetén vendégeink felár ellenében extra takarítást is kérhetnek. Felár: 9000.- Ft /alkalom.

- Ellátás

Nem szerepel szolgáltatásaink között az étkeztetés, ellenben a jól felszerelt konyhában tudja biztosítani az étkezést. Élelmiszerboltok és éttermek címét kérje a tulajdonostól, aki szívesen ad tájékoztatást ! 

- Hangoskodás

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy hangosan zenét hallgatni.

Háziállatokkal érkező vendégeinket kérjük, hogy a fent megjelölt időszakban kifejezetten ügyeljenek az állatok hangjaira is (pl: kutyaugatás)!

- Turista információ

Környékbeli programokról, látnivalókról, közintézményekről (posta, kirándulóhelyek, strandok, gyógyszertár, stb.) a tulajdonos örömmel ad tájékoztatást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk ! Pár brochurát a vendégházban is talál, azonkívül kérjük nézze át honlapunk ’Programok’ oldalát.

 

- Orvosi rendelő

A legközelebbi orvosi rendelő a 1 km-re lévő Cserni Med Bt. (Losonczi utca 2) +36 27 375 448

Fontos telefonszámok

Tűz és komolyabb baleset, valamint rendőrségi ügy esetén, amit legelőször hívjon :

 • Mentők 104

 • Tűzoltóság (katasztrófavédelem) 105

 • Rendőrség 107

 • Segélyhívó központ (egységes európai szám) 112

 

A fenti számok bármelyikének hívása után kérjük értesítse a tulajdonost is a 06 (70) 7086998-as telefonszámon. Ne felejtse, hogy felelőtlen hívás esetén Ön viseli annak következményeit.

- Kártérítés

Az ingatlan területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Biztosítás

Az ingatlan területén és azon kívül a vendégek és felelősségük nincs biztosítva semmilyen biztosítótársaság által! A vendég vállalja, hogy ha bármilyen baleset történik vele a szolgáltatás ideje alatt, nem kíván kártérítési igénnyel élni.

Fenntartjuk a jogot

A vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk! A tulajdonos jogában áll megtagadni az elszállásolást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

Vendégpanasz

Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és lehetőség szerint megoldunk személyesen. Ilyenkor kérjük a nap 24 órájában keressék a fent említett kapcsolattartót/tulajdonost (00:00h – 08:00h között csak nagyon sűrgős esetben).

Felelősségvállalás

A vendég felelős a saját és házi kedvence viselkedéséért a házban és a kertben egyaránt, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. A feltételek/házirend nemelolvasása, nemismerete nem mentesít a következmények alól !!!

Amennyiben elégedettek

A szállás szolgáltatásaival, szívesen vesszük értékelésüket a foglalás közvetítőjének oldalán (Airbnb, Booking, Szállás.hu, Google Maps).

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

- Internet

​​A wifi használat ingyenes.

Jelszó:  Secret123​

 

- Háziállatok

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2500 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt.

​A háziállatokat az ágyakra engedni szigorúan tilos!

​Szükségleteinek elvégzését kötelesek ellenőrizni, és a "mellékterméket" összeszedni, külön zacskóban tárolni a kertben, amit a távozáskor a tulajdonos fog a hulladékkal a kukába tenni.

​- Jacuzzi használat  (a "Kocsányos Apartman" és a "Lombos" apartman vendégei számára elérhető)

A jacuzzit a vendégeink saját felelősségükre használhatják! Gyermekeiket ne hagyják benne felügyelet nélkül, vérnyomásproblémákkal küszködők, ittas állapotban lévők ne tartózkodjanak benne!

Használat után a víz hőfokát állítsák vissza 10 fokra és a hőszigetelő tetőt helyezzék vissza rá! Amennyiben ezt elmulsztják megtenni, abban az esetben az energiahasználat óradíja (1000Huf/óra) a használaton kívüli időre is a vendéget terheli.

Tusolás használat előtt és után egyaránt kötelező!​

- Dohányzás

A Tölgyerdő Apartman lakásai nem dohányzók (elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik), így kérjük vendégeinket, hogy csak a parkolóban, vagy a teraszokon-udvaron dohányozzanak, kiemelt figyelmet fordítva a csikkek alapos eloltására! Az erdei avar rendkívül gyulladásveszélyes!!

- Nyílt láng

Tüzet rakni csak a kijelölt helyen lehet (grillező, szalonnasütő) a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Ügyeljünk, hogy a tűz ne legyen túl nagy, ami veszélyes a környezetben lévő dús biomassza miatt! Kérjük, hogy a sütő mellett helyezzenek el egy vödör vizet szükség esetére.

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére, teljes eloltására!

Házon belül gyertyagyújtás nem megengedett!

Fontos: nyílt lángot (gyertya, kerti sütögetés, és bármilyen más nyílt láng) szigorúan tilos egyedül hagyni az ingatlan bármely területén, személyes ottlét a láng mellett kötelező !

 

- Szemét és kukazsák

Kérjük vendégeinket, hogy a szemetet a parkolóban elhelyezett kukákban lévő műanyag zsákokba a megfelelő feliratok alapján (szelektíven) helyezzék el!

- Egyebek

 • ​Apartmanjainkban vendégeink saját felelősségükre tartózkodnak.

 • Az Apartmanházat vendégeinél lévő vagy az apartmanban tárolt értékpapír, készpénz vagy egyéb értéktárgy, tekintetében felelősség nem terheli az üzemeltetőt és a tulajdonost a Ptk. 6:369. § (2) bekezdése alapján.​

 • A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

 • - Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

 • - A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Tulajdonos és vendégház adatai:

Tulajdonos és üzemeltető: Mucza Péter

Telefonszám: +36707086998

Levelezési címe: 2621 Verőce, Málnás utca 7315 HRSZ

A Tölgyerdő Apartman címe:

2621 Verőce, Derék utca 18 (7432 HRSZ)

Üzemeltetési adatok:

Adószám: 58955040-2-33
NTAK reg.szám: MA23083870
16 fős vendégház
Adószámos magánszemély, magánszálláshely szolgáltató

Banki adatok:

Forint számla (HUF)
Kedvezményezett : Mucza Péter
Bank : Erste Bank
Számlaszám : 11600006-00000001-98454418
IBAN : HU67 1160 0006 0000 0001 9845 4418
BIC (SWIFT) : GIBAHUHB

 
 
bottom of page