top of page

RÓLUNK

A Tölgyerdő Apartman gondolata a fejünkben akkor fogant meg, mikor az egyébként is szépséges helyszinekben bővelkedő Verőcén rátaláltunk erre a speciális adottságokkal rendelkező erdei hegyoldalra. Tudtuk, hogy az apartmanház építése sok kihívással fog bennünket szembesíteni, de már látjuk hogy a végeredmény önmagáért beszél.

A Tölgyerdő Apartman elsősorban azon vendégek számára nyújt megfelelő szolgáltatást, akik ugyan szeretik a természetet és a csodás panorámát, azonban éppolyan fontos számukra, hogy az otthonukban megszokott összkomfortból egy kicsit se kelljen alábbadniuk a nyaralás, vagy egy hosszú hétvégi kikapcsolódás alkalmán.

Célunk, hogy ugyanolyan jól érezze magát nálunk az is aki csupán nyugalomra és természetközelben eltöltött szabadidőre vágyik, mint aki szeretné a Dunakanyart és Verőcét is nagy vonalakban felfedezni. Amennyiben vendégeink szeretnék, bármikor tudunk számukra elérhető programokat ajánlani a környéken.

terasz.jpg

VENDÉGEINK MONDTÁK:

"Szerintem Verőce legszebb panorámával rendelkező helyére épült az apartmanotok. Nem elég, hogy a Dunakanyart és a visegrádi várat látod, de Kismaros teljes látképe szintén a lábatok előtt hever!! Meseszép! Jó munkát kívánunk az üzemeltetéséhez és legyen sok-sok elégedett vendégetek!

GRATULÁLUNK!"

B. Zoltán

SZÓLJ HOZZÁ!

Számunkra fontos a véleményed, legyen az pozitív, vagy kritikus, igyekszünk belőle minél többet tanulni és általa tovább fejlődni

bottom of page